29-02 kwietnia / maja
06-10 maja
13-17 maja
20-24 maja
01-05 kwietnia
08-12 kwietnia
15-19 kwietnia
22-26 kwietnia
05-09 lutego
12-16 lutego
19-23 lutego
26-01 lutego / marca
02-05 stycznia
15-19 stycznia
22-26 stycznia
29-02 stycznia / lutego
- Dzieci maja dostęp w ciągu dnia do wody źródlanej z dystrybutorów.
- Jadłospis z przyczyn niezależnych może ulec nieznacznej modyfikacji.
- W artykułach spożywczych stosowanych do przygotowania posiłków w przedszkolu mogą znajdować się „alergeny ukryte”.
Wykaz alergenów oznaczonych w jadłospisach:
- zboża zawierające gluten
- skorupiaki
- jaja
- ryby
- orzechy ziemne
- soja
- mleko
- orzechy
- seler
- gorczyca (musztarda)
- ziarno sezamowe
- dwutlenek siarki
- łubin
- mięczaki